Passie voor mooie brillen. Eyecatchers van je persoonlijkheid.

Mooie en stijlvolle brillen doen ons hartje sneller slaan. Onze passie voor brillen kent geen grenzen. Voor elk gezicht en iedere persoon hebben we de perfecte bril. Met veel zorg en esthetisch gevoel selecteren we binnen onze merken voor jou tweemaal per jaar een uitgebreid aanbod van de meest trendy, hippe en stijlvolle brillen. Naast een mooie uitstraling letten we steeds ook op kwaliteit en duurzaamheid.  Samen zoeken en vinden we voor jou een passende bril als unieke eyecatcher van jouw persoonlijkheid.

Na je oogmeting volgt het selecteren van de aangepaste glazen en het kiezen van een passend brilmontuur.
We begeleiden jou stap voor stap doorheen de verschillende opties. 

We nemen de keuze van een bril allerminst lichtzinnig op. Je bril bepaalt grotendeels de eerste indruk die je bij anderen maakt.

Welke verwachtingen koester je?

Voor het kiezen van een passend brilmontuur, luisteren we naar je persoonlijke verwachtingen. Zo krijgen we al een eerste helder beeld van de mogelijke kanshebbers binnen ons brillenassortiment.

  • Aan welke eisen moet je ideale brilmontuur voldoen? 
  • Heb je nood aan een sterke titaniumbril of volstaan kunststof of metaal? 
  • Kamp je met bepaalde metaalallergieën? 
  • Wens je een bril met neus of niet? 
  • Welke stijl of uitstraling spreekt je aan? 

Welke bril staat je het best?

In een volgende stap proberen we een aantal brillen uit die aan je wensenlijstje voldoen. 

Je krijgt van ons bij elke bril eerlijke feedback. Samen zoeken we de bril die het best bij jouw gezicht en persoonlijkheid past.

We hebben zowel in Arendonk als Oud-Turnhout op ieder moment een ruim aanbod van verschillende modieuze brillenmerken en -modellen. 

Je kan steeds naar hartenlust zoeken en uitproberen. Binnen ons zorgvuldig samengesteld assortiment vind je gegarandeerd je gading. 

Hoe maken we je bril op sterkte?

Naast het kiezen van een passend brilmontuur bepalen we de aangepaste glazen

Om beide volledig met elkaar te matchen, maken we met gespecialiseerde apparatuur een foto van jou met je toekomstige bril. Aan de hand hiervan bepalen we haarfijn het optische middelpunt van het glas. Dit moet bij de montage van de glazen exact in het midden van je pupil komen. 

Alle glasmontages gebeuren in eigen huis. Zo staan we persoonlijk garant voor het perfecte zicht met je nieuwe bril. 

Duikt er achteraf toch een probleempje op? Je blijft steeds welkom voor service en onderhoud

Bij multifocale glazen geniet je bovendien altijd van vier weken gewenningsgarantie.

Wat dacht je van een 2de bril aan halve prijs?

Wil je een tweede bril als back-up? Heb je naast je gewone bril ook nood aan een zonnebril met versterkte glazen? Of wat dacht je van een ‘kantoorbril’ als je op kantoor veel achter de computer vertoeft?

In dat geval krijg je de versterkte glazen voor je 2de bril aan halve prijs. Dit aanbod geldt tot een half jaar na aankoop van je eerste bril.

Onze brillenmerken