Dior

Brillen van Dior blijven onovertroffen

Het Franse Dior valt onmogelijk te overtreffen. Het is en blijft dan ook één van onze absolute favorieten. De zonnebrillen demonstreren keer op keer de savoir-faire die we van Dior al vele decennia gewoon zijn.

Eerste in eyewear

Dit modehuis – momenteel onderdeel van de luxegroep LVMH -  richtte zich als eerste op eyewear in de jaren ’60 van vorige eeuw. 

De actuele brillencollectie oogt altijd jong en stijlvol. De herkenbare patronen zijn geïnspireerd op iconische elementen uit het verleden. Elke bril is ontworpen met zuivere lijnen. Het gevoel voor details en creativiteit spat van ieder ontwerp af. 

Parijs en Italië

Elke bril start op de tekentafel in de Parijse studio’s, de bril wordt finaal tot leven gebracht in Italië.  

De brillen van Dior variëren van oversized eyecatchers die pure glamour uitstralen tot en met tijdloze klassiekers. 

Screening door Dior

Vooraleer we de prachtige brillen van Dior in onze collecties mochten opnemen, werden we gescreend en nauwgezet gecontroleerd. 

Voldeden we wel aan de hoge standaarden waaraan het luxemerk veel waarde hecht? We zijn dan ook superfier dat dit mooie merk in onze winkels ligt.

Iconische bestsellers

Doorheen de jaren ontwierp Dior brillen die uitgroeiden tot iconische bestsellers. Denk daarbij aan de vierkante Dior Stellaires en de alomgekende 30montaigne. Sinds dit jaar mogen we aan dit fraaie rijtje de MissDior toevoegen.