Over ons

Na 30 jaar is Oogwenk Optiek intussen een gevestigde waarde in Arendonk en daarbuiten.  Carine richtte de winkel op in 1991 en sinds 2018 zit ook dochter Elvira bij in de zaak. 


Oogwenk Optiek staat voor kwaliteit. Zowel in de keuze van de collecties als in de keuze van het glas. Iedere klant wordt persoonlijk begeleid en geadviseerd bij zijn keuze naar het juiste montuur en een kijkoplossing op maat. Het juiste montuur op het juiste gezicht, met een perféct zicht.

 

Carine is met haar meer dan 40 jaar ervaring een specialist in haar vak. Voor de meest nauwkeurige oogmeting of contactlensaanpassing, bent u hier aan het juiste adres. Die prachtige eye-catcher die u in de etalage zag? Die kiest Carine er steevast uit!

 

Elvira volgt dan weer de laatste nieuwe trends op, zowel in de monturen als de glazen. Met haar marketingachtergrond, is Elvira daarnaast steeds opzoek naar manieren om de klanten nog meer in de watten te leggen.

 

Dat deze twee hun job met veel liefde en passie doen, voel je van zodra je de winkel binnenstapt.

Waar staat oogwenk voor?

Service

Een schroefje verloren? Een neuspad kwijt? Een bril die afzakt of wat spant? Of gewoon graag uw bril eens professioneel gereinigd?

 

Bij ons kan u steeds terecht, ongeacht hoe oud uw bril is.

Kwaliteit

Wij maken het verschil door kwaliteit te leveren, zowel in de materialen van onze collecties als in de keuze van onze glazen. De juiste bril op het juiste gezicht en de juiste glazen voor uw specifieke behoeften, daar gaan wij voor bij iedere klant.

Passie

Wat wij doen, doen wij met veel liefde voor ons vak en voor onze klanten. In onze volledig hernieuwde winkel, willen wij onze klanten nog meer in de watten leggen!

 

Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen!