Als het een tikkeltje meer mag zijn

Face à Facé laat zich als modemerk inspireren door de moderne kunst, architectuur en modetrends. Dit leidt tot uiterst levendige kleurpaletten, unieke vormen en verrassende materialencombinaties. Face à Face is jouw brillenmerk als het een tikkeltje meer mag zijn.

 

Gesofisticeerd en speels

Face à Face verzoekt kwaliteit, functionaliteit en design. Uiterst gesofisticeerd tot bijzonder speels, elke collectie onderscheidt zich door design en emotie. “Making the eyewear as unique as the face wearing it”, zo luidt het uitgangspunt.  

 

Luxe in elk detail

De luxe van deze brillen blijkt uit elk detail. Met Face à Face kies je voor een bril met pit en een stevige karakter, rijk aan kleuren en een levendige expressiviteit.

 

Wat dacht je van de Bocca-serie, waarbij de tips van de benen telkens een unieke afwerking krijgen in de vorm van een elegante schoen. ‘Bold yet feminie, provocative yet chic’. 

 

Stoere mannen kiezen voor de Alium serie, vervaardig uit aluminium. Dit materiaal doorstaat de vergelijking met het sterke titanium, maar toch vederlicht.