Bescherm je ogen en kies voor een persoonlijke zomerse look

Jouw zonnebril van Oogwenk Optiek garandeert niet alleen optimale bescherming en een heerlijk comfort voor je ogen bij zonneschijn. Met een stijlvolle en trendy zonnebril vervolledig je zomerse look en benadruk je jouw unieke persoonlijkheid. Wij bieden de ruimste keuzevrijheid voor de kleur en afwerking van de glazen. Jij geniet gelukzalig van de zomer én dat mag iedereen weten!

Voor ons is het veruit de leukste periode van het jaar, het moment dat we onze nieuwe collecties zonnebrillen mogen samenstellen. We zijn telkens dan ook razend benieuwd naar de reacties van onze klanten.

Voor elk wat wils

Elke zomer streven we met onze merken voor zonnebrillen naar de perfecte mix van nieuwe trends, spraakmakende eyecatchers en tijdloze klassiekers. Daarom vind je bij Oogwenk Optiek gegarandeerd wat je zoekt.

Persoonlijke begeleiding voor de perfecte zonnebril

Ook voor het uitkiezen van de perfecte zonnebril mag je rekenen op onze persoonlijke begeleiding. Maak daarom gerust een afspraak. Dan maken we voor jou alle nodige tijd vrij. 

We geven je persoonlijk stijladvies en eerlijke feedback bij het passen. Daarnaast is het steeds mogelijk om jouw zonnebril te voorzien van versterkte glazen, al dan niet na een oogmeting.

Opties en innovaties voor zonnebrillen

Voor de zonneglazen in je gekozen brilmontuur bestaan er talrijke opties. Wij zijn steeds mee met de meest recente technische innovaties. 

Zo heb je voor de glazen allereerst een enorme kleurkeuze. Naast de standaardkleuren bruin, grijs en groen behoort zelfs roos, paars,… tot de opties. Ook spiegeling is mogelijk. 

Zag je ergens een specifieke kleur die je wel héél mooi vindt? Ook dat kan! Voor ieder zonneglas kunnen wij op staal een kleur laten maken.

Met gepolariseerde glazen dempen we de weerspiegeling van zon op het water. Deze glazen vormen de perfecte oplossing voor watersporters, vissers of voor wie veel op de baan is. 

We hebben eveneens ‘adaptive sun’ glazen die verkleuren onder invloed van het zonlicht, waardoor ze zich aanpassen aan de ruimte waarin je bevindt. Binnen zijn de glazen lichter en geven ze meer licht door, heel handig als je bijvoorbeeld een lange tunnel inrijdt. 

Zonnebrillen voor kinderen

Ook onze allerkleinsten verdienen bescherming tegen de zon met een leuke zonnebril. Wist je dat UV-stralen kinderogen die zich nog volop ontwikkelen extra kunnen schaden? 

Wij adviseren daarom altijd om je kinderen een kwaliteitsvolle zonnebril te laten dragen.

Onze merken voor zonnebrillen