De ruimste keuze aan kinderbrillen

Heeft jouw kleine prins of prinses een kinderbril nodig? Voor jou als papa of mama is het meestal even wennen. Met de juiste kinderbril laten we jouw kapoen extra hard stralen. Ook voor de allerkleinsten vind je in onze collectie een groot aanbod aan hippe en toffe kindermonturen. En geen nood: voor 79 euro heb je een extra vrijwel onverwoestbare ‘ravotbril’, inclusief glazen op sterkte.

Bij Oogwenk Optiek hechten we veel belang aan een uitgebreide kindercollectie. We selecteerden hiervoor meerdere brillenmerken die zich volledig specialiseren in kinderen. Ook kinderen verdienen een ruime keuze én een kinderbril die perfect bij hen past. 

Nog meer dan brillen voor volwassenen is de kwaliteit van een kinderbril van essentieel belang. Zeker bij kinderen is een ongelukje snel gebeurd. 

We bieden een persoonlijke begeleiding voor het uitproberen en kiezen van de juiste kinderbril. Ook voor de versterkte glazen kan je op ons rekenen. De volledige montage gebeurt in eigen huis. 

Samen zorgen we voor de ogen van je kind

Wij zijn experts in myopiemanagement. Met deze bijzondere versterkte glazen voor kinderen remmen we oogverslechtering af.

Tegen 2050 kampt volgens wetenschappelijke voorspellingen maar liefst de helft van de kinderen met bijziendheid. Eén van de belangrijkste oorzaken is de verhoogde schermtijd bij kinderen. Zonder aangepaste aanpak verslechten de ogen doorheen de jaren.

Myopiemanagement wordt specifiek voorgeschreven door de oogarts om de verdere bijziendheid bij een minderjarige af te remmen. 

Tip: stimuleer je kinderen bij schermgebruik minstens elke 20 minuten om even ‘in de verte’ te kijken. Deze eenvoudige truc helpt je ogen enorm. 

Op zoek naar een kinderbril voor je oogappel?

Maak je afspraak bij Oogwenk Optiek in Arendonk of Oud-Turnhout.

Onze merken voor kinderbrillen