Contactlenzen die perfect zitten én je ogen beschermen

Af en toe je bril aan de kant leggen, kan heerlijk zijn. Op vakantie, om te sporten, als je naar een feestje moet,… of zomaar. Contactlenzen vormen daarom de perfecte aanvulling voor een bril. Na het bepalen van de vereiste oogcorrectie via een professionele oogmeting zoeken we samen met jou de ideale oplossing voor contactlenzen.

Persoonlijke begeleiding voor de juiste contactlenzen

Voor het optimaal draagcomfort en de gezondheid van je ogen werken wij voornamelijk met zachte contactlenzen van de wereldwijde kwaliteitsreferentie Johnson & Johnson. 

Vooraleer je naar huis gaat met de juiste lenzen, maken we alle nodige tijd vrij om je te adviseren en persoonlijk te begeleiden. 

Zo helpen we je ook bij het aanleren van de juiste techniek voor het vlot inzetten en uithalen van je lenzen. 

Vooraleer definitief te beslissen, mag je steeds enkele dagen proeflenzen uitproberen. 

Lukt het prima? Dan bestellen we voor jou de nodige lenzen en mag je deze na een paar dagen afhalen. Gaat het niet? Dan zoeken we samen naar een andere geschikte oplossing.

Welke mogelijke contactlenzen bestaan er?

We leggen je uitgebreid uit hoe lenzen werken en bespreken de voor- en nadelen van de verschillende opties:

  • Daglenzen: je vernieuwt elke ochtend na het slapen je lenzen. Deze oplossing is het gezondst voor je ogen, maar heeft uiteraard ook een bijhorend kostenplaatje. 
  • Maandlenzen: deze lenzen bewaar je ’s nachts in lenzenvloeistof. Na een maand vervang je ze.
  • Tweewekelijkse lenzen: deze lenzen vervang je al na twee weken. In vergelijking met maandlenzen is de kortere gebruikstijd gezonder voor je oog. 
  • Multifocale lenzen: deze lenzen corrigeren zowel ver- als bijziendheid. Je kan er dus zowel de kleine lettertjes mee lezen als scherp zien op verdere afstanden. 

Jouw vertrouwde contactlenzen bijbestellen?

Dat kan eenvoudig! Vul het formulier in én wij bestellen je lenzen. Je ontvangt een seintje wanneer je lenzen klaarliggen in Arendonk of Oud-Turnhout.

Contactlenzen bijbestellen