Onze merken

Exclusieve collecties voor jong en oud, daar pakt Oogwenk Optiek graag mee uit. 


Wij volgen de laatste nieuwe trends op de voet en kiezen onze brillen en zonnebrillen twee maal per jaar met veel zorg uit. Met een perfecte mix tussen de grote designmerken en exclusievere brillenmerken, hebben wij voor iedereen een bril in huis. 


Van de Franse collecties Anne & Valentin, Face à Face en Lafont, tot de tijdloze klassiekers bij Silhouette & Cazal. Brillen van topkwaliteit en nét dat tikkeltje anders. 


Ook in de designmerken kiezen wij de mooiste stuks uit bij Chloé, Dior, Tom Ford, Gucci, Yves Saint Laurent, Isabel Marant, Liu Jo & Ray-Ban. 


De mannen vinden hun gading dan weer in de collecties van o.a. Porsche Design, Tom Ford, Gucci, Yves Saint Laurent, Orgreen of Face à Face. 

 

En voor onze allerkleinsten kiezen wij de tofste brillen bij Chloé, Liu Jo, Anne & Valentin, Lafont, Look, Ray Ban en Very French Gangsters. 

 

In de zomer laten wij ons volledig gaan in de collecties van Dior, Chloé, Gucci, Yves Saint Laurant, Isabel Marant, Liu Jo, Tom Ford, Ray Ban, Serengeti en Anne & Valentin. 

Anne & Valentin

Orgreen

Silhouette

Face à Face

Masunaga

Lafont

Chloé

Dior

Liu-Jo

Tom Ford

Ray Ban

Serengeti

Yves Saint Laurent

Gucci

DB Eyewear

Isabel Marant

Evil Eye Eyewear

Porsche Design