Lookbook

Zowel voor jong als oud hebben wij de tofste brillen in huis! Ontdek een kort overzicht van onze voornaamste merken of kom ze gewoon eens gezellig passen in de winkel.

 

Wij werken samen met de franse collecties Anne & Valentin, Face à Face en Lafont. Prachtige franse designs met nét dat tikkeltje meer.

 

Liever iets rustiger? Dan zijn de ultralichte brillen van Silhouette ideaal voor jouw gezicht. In hippe nieuwe vormen en kleuren, is dit de ideale bril voor wie het liever wat subtieler en eenvoudiger houdt.

 

De collecties voor onze jeugd kiezen wij bij Chloé, Dior, Tom Ford, Liu Jo & Ray-Ban. 

 

Voor onze klassiekere dames volgen wij de collectie van Cazal, klassieke gouden brillen met een tikkeltje extra karakter aan.

 

Onze mannen vinden hun gading dan weer in de titanium of aluminium collecties van Orgreen en Face à Face, ontzettend degelijke brillen die tegen een stootje kunnen en prachtig ontworpen zijn om te schitteren in hun eenvoud.

 

Ook voor onze allerkleinsten kiezen wij de tofste brillen bij Chloé & Liu Jo, daarnaast zijn ook de kindercollecties van Anne & Valentin en Lafont prachtig ontworpen.

 

In de zomer laten wij ons volledig gaan in de collecties van Dior, Chloé, Tom Ford, Ray Ban, Anne & Valentin, … .

CHLOE_04
LIU JO_09
Oogwenk Anne Et Valentin

Anne & Valentin

Alain Mikli

Orgreen

Silhouette

Jacques Durand

Cazal

Face à Face

Masunaga

Lafont

Chloé

Dior

Liu-Jo

Tom Ford

Ray Ban

Adidas

Serengeti