Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/e/f/oogwenk.be/httpd.www/wp-content/themes/snapshopWP/functions.php on line 2422 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/e/f/oogwenk.be/httpd.www/wp-content/themes/snapshopWP/functions.php on line 2552 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/e/f/oogwenk.be/httpd.www/wp-content/themes/snapshopWP/functions.php on line 4154 Over Ons | Oogwenk Optiek Over Ons

CARINE & ELVIRA - PERSONALIA

Met een passie voor het vak, een oog voor de laatste nieuwe trends en veel liefde en plezier baten moeder en dochter Oogwenk Optiek in Arendonk uit.

KWALITEIT

We trekken kwaliteit door in de collecties die we aankopen en de brilglazen die we adviseren. Onze kwaliteit is het kunnen zien, wie met welke bril past.

VAKMANSCHAP

Vanuit onze opleidingen zijn "oog voor detail" en precisie bij het slijpen en monteren van de brilglazen voor ons een evidentie.

LIEFDE

Liefde voor het vak is na al die jaren nog steeds aanwezig. Wat je graag doet, doe je goed. Met veel plezier selecteren wij twee maal per jaar onze collecties in Milaan en Parijs.

"Eye fashion is my profession"