Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/e/f/oogwenk.be/httpd.www/wp-content/themes/snapshopWP/functions.php on line 2422 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/e/f/oogwenk.be/httpd.www/wp-content/themes/snapshopWP/functions.php on line 2552 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/e/f/oogwenk.be/httpd.www/wp-content/themes/snapshopWP/functions.php on line 4154 Lookbook / Collectie | Oogwenk Optiek Oogwenk Optiek Arendonk |Collectie

 

Onze Collecties

Bekijk hieronder onze merken en meer info van onze collecties.
Door naar beneden te "scrollen" met de muis, kan u door ons aanbod surfen.

Alain Mikli

Alain Mikli is een Franse eyewear designer én trendsetter in de optiek. Hij werkt al meer als 30 jaar met prachtige celluloid platen, die de brillen een warm en uniek karakter geven.

logoAlainMikli

ORGREEN

Orgreen is een Deense collectie van 3 jonge designers. Handgemaakte brillen waarin de kwaliteit centraal staat. De brillen zijn gemaakt uit titanium waardoor ze uiterst licht zijn, maar zeer sterk. De brillen van Orgreen zijn geschikt voor ieder gezicht door de brede waaier aan maten, vormen en kleuren.

Frame as art


orgreen-weblogo01

Silhouette

Silhouette is een Oostenrijkse brillenmaker met uiterst lichte randloze brillen.
Eenvoudige uitvoering in titanium of elegant afgewerkt met o.a. Swarovski kristallen.

Anne & Valentin

Kleurrijke trendy franse collectie in metaal en celluloid.

Delighted to be yourself

logo-anne-et-valentin

JACQUES DURAND

Tijdloze, eye-catching brillen, geïnspireerd op klassieke en beroemde frames. De Jacques Durand collectie staat garant voor vakmanschap en mooie materialen.

logo_JDO

CAZAL

De combinatie van moderne vormen en materialen met een klassieke en onbetwistbare stijl staan garant voor een geraffineerde stijl in iedere bril.

Face à face

Mooie franse collectie bestaande uit sensuele vormen en kleuren. De natuurlijke schoonheid van de ogen wordt geaccentueerd door het zuivere design van de bril. Deze accentueert de individuele persoonlijkheid van de drager.

face-a-face-logo-blink-optical

MASUNAGA

Fukui, Japan, is één van de belangrijkste regio’s in de wereld waar brillen worden gemaakt. Ook Masunaga is al sinds 1905 werkzaam in Fukui.nOm een nieuwe bril te maken zijn er meer dan 200 handelingen nodig en Masunaga is één van de enige bedrijven ter wereld die nog alles in-house produceren. Van het ruw materiaal tot en met de afwerking. Zo kunnen ze hun uitmuntende kwaliteit waarborgen.n

LAFONT

“Paris Chique”. We kennen lafont als een merk met een ongeëvenaarde expertise en 90 jaar ervaring.. Elegantie staat centraal in al hun collecties.

EN VERDER

Liu-JO

MEER INFO

TOM FORD

MEER INFO

Ray-Ban

MEER INFO

adidas

MEER INFO

Serengeti

MEER INFO

MERKEN VOOR DE KIDS

tete a lunettes

MEER INFO

Liu-Jo

MEER INFO

RayBan

MEER INFO

LAFONT

MEER INFO